Veoh Web Player

Veoh Web Player voor Mac

Online kijkbuis voor films en video's

Veoh Web Player (ook wel VeohTV) is de vereiste software voor het bekijken van video's op Veoh.com. Op deze website staan diverse films, series en muziekclips geparkeerd. De gratis speler koppelt je tevens aan websites van grote zenders en... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Downloaden van Veoh.com
  • Paar klassieke films beschikbaar

TEGEN

  • Maakt video's niet 'regiovrij'

Gemiddeld
6

Veoh Web Player (ook wel VeohTV) is de vereiste software voor het bekijken van video's op Veoh.com. Op deze website staan diverse films, series en muziekclips geparkeerd. De gratis speler koppelt je tevens aan websites van grote zenders en filmmaatschappijen.

Veoh.com is een website waarvan er 13 in een dozijn gaan. Clips, trailers en af en toe een filmpje lokken bezoekers naar de tot nu toe vrij lege website. Om het materiaal te bekijken heb je de losse speler nodig, hoewel Veoh Web Player ietwat meer functies behelst. Met Veoh Web Player download je zonder moeite de media die je bekijkt.

De koppeling met websites van CBS, ABC, WB, MTV en andere zenders lijkt een noviteit maar werkt minder goed in de praktijk. In Europa werkt het afspelen van media bij Amerikaanse aanbieders (bijvoorbeeld Hulu, een grote website met gratis video) nog steeds niet. Dat is jammer en een domper voor Veoh Web Player.

Er lijkt geen einde te komen aan het aantal video's op internet. Grote websites zoals Megavideo.com, Megaupload.com en ook Veoh.com pretenderen miljoenen video's aan boord te hebben maar de werkelijkheid is anders. Het aanbod is overheersend klassiek en krakend van leeftijdsbarsten. Liefhebbers van oude films halen hun hart op maar de Veoh Web Player is vooralsnog geen portaal tot onbeperkte media.

Veoh Web Player ondersteunt de volgende formaten

Flash, QuickTime, DivX, Windows Media

Meeste downloads Video's streamen voor mac

Veoh Web Player

Download

Veoh Web Player Beta 1.1.3.1027

Beoordelingen about Veoh Web Player

Promotie×